Monday, 19 August 2013

Testing2...

Salam aidilfitri blog... Kalau aku update blog tuh,paham2 je la mesti nak cerita pasal pertambahan org baru.. Ni percubaan update from hp cabuk nih..kalau berjaya,berasap la siket kot blog ni...ntah penyakit ape ntah aku malasssss gile nak bukak laptop..even gambar dlm camera pon dah dua taun x transfer dlm HD..terperap la ko di situ.. Since ini adalah testing,lets make it short.. Aku dah selnat melahirkan anak ketiga kami pada 20 July yang lalu..selamat x berapa nak selamat la sbenarnya..huhu.. adik lahir prem,31 wk 6 days dan sampai skrg masih ditahan di hospital kerana beberapa komplikasi.. Details nanti la aku cerita itu pon kalau percubaan mengupdate dr hp ni berjaya... Dan skrg aku berpantang tanpa baby lah..hari2 tgk baby kat hosp,antar susu and direct feed dia... Moga anak mama cepat sembuh la hendaknya..doakan ye.. Ok la mari try publish dan berharap ianya berjaya...

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Dewi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...