Monday, 28 June 2010

quick update..

hi blog yg terabai...sebulan tuh terabai..sian..sian...

byk nye la menda nak cerita tp mcm biase la mood xde..masa pon x berapa nak ade..
patutnya time mak ngan maklong ade tu byk la masa aku nak update blog..tp mak long bukak kelas menjahit pulak dah...habis ke laut la mase terluang aku....isk2..tuh nanti la details aku cerite entry lain..

aku rumuskan siket2 je la isu2 yg melanda hidup aku sebulan nih..

#Hajikku makin besar..xde la bsr mana ..baru 3.5++ je kot..standard anak krg time lahir..tp kami peluh2 nak smp tahap ni..alhamdulillah..

#Muka dia dah makin lama mcm muka aku..eh ntah la..tp rasenye mcm byk ke belah2 aku..

#Dia tgh explore smp mana thp kehebatan die boleh menangis...gilak la hari tu kat hospital mengamuk sakan nak susu..sdngkan sblm check-up nurse x bg susukan..dah la hospital tu senyap sunyi..anak2 jepun baik je..sasuga anak msia..buat mcm negara sendiri pulak dia..muahahaha..

# Hajik dah selamat digondolkan minggu lps..skng dah tumbuh tajam2...aku yg tgk pon rimas ape tah lagi dia..

#Mak ngan maklong dah balik sabtu lps..dan terpaksala kami berdikari kembali...isk2..

#Dulu aku x paham napa la blog ibu2 ni siket2 nak cite psl BF la ebm la pump la hape la....kecoh btol..rupanya mmg isu ini la paling kecoh bila dah ade anak..mcm2 dugaan mcm2 rintangan..onak duri segala...

#Berat aku napa thp tu jugak ni...tuh la jamu x abes..bengkung kejap pakai kejap tak..diet sekarang juga..sila!

#Pergelangan tgn aku cedera gara2 hebat sgt menjaga anak..sakit rasa cam dah putus jek urat ni..keletak keletuk bunyi...dah g hosp kene xray..tp tulang xde ape2..cuma kat joint tu jek la..bila nak baik nih..susah nak tampung hajik time dukung time mandi..kang terlepas x ke naya..

udah la..kang pjg2 dah x jd quick update pulak...

dan diakhiri dgn gambar terbaru Hajikku si cendawan butang..muahaha..


dewa2..

3 comments:

kew_chop said...

hajiq makin ensem woo..

chiput said...

awwww...sebijik baju al-fateh yg dh selamat jd baju an-na'em:) hajik mmg muke ko la nadia..tp, esok2 berubah plk ikut muke ayahnye:p

nadia said...

murni;malah makin berat,makin bijak menarik perhatian,makin hebat menguji kesabaran..kurus aku gini..hahah..

chiput:ade jodoh la tuh bju sama lahir pon dkt2..seb baik dua2 boy..hehe..
aku pon konpius la hari2 muka die berubah..
tp ko sure xde mslh sbb muke ko ngan ajak lebey kurang je..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...