Thursday, 20 January 2011

entry khas utk faezah,si peminat kucing..;P

entry ini khas utk faezah,si peminat kucing..sori aa faezah mencapubkan nama ko sebentar..hehe..sape tak berkenaan,sorry ek..

ni aku dah survey kain corak kucing mcm yg ko nak kat online shop kedai yg aku pergi hari tu..berpinar mata aku cari corak kucing weh...aku balik kang,make sure blanje mkn lontong..hehe..

tp tak semua kain dia jual online..mcm kain yg aku amek gmbr kat kedai tu kebanyakkannye dia tak jual online..mungkin sebab stok terhad kot...kang time aku pergi kedai tu nanti aku tengok ade tak corak kucing lagi..tp basically ni je kot yg ade kat kedai tu..cuma aku nak tau ko suka design camne and range harga ...silalah usha dan bagi feedback ek..

rm23 semeter..ni satu kaler aje..


rm22 semeter..ada 4 kaler..tanah coklat,beige,biru,putih..

rm 26 semeter..ada 3 kaler..yg mcm atas ni tanah putih,kuning and lagi satu purple..


rm26 semeter ...ada 3 kaler..tanah pink,purple and kuning..

rm 26 semeter..ade 4 kaler..tanah hitam,kuning,pink and putih..

harga ikut kadar tukaran rate yen semasa..sekarang ni tinggi siket rate..kalo rate tukar kang aku inform la details ek..oh..yg ni aku bg contoh satu kaler je..malas upload byk2..kalo ko nak tgk gmbr corak tu kaler lain,bgtau la..nanti aku send,,


btw sape nak kain yg aku letak dlm entry hari tu ,bgtau sebelum hujung bulan ni ye..yg tu kat online mmg takde jual..stok tak byk kot..jadi lmbt2 kang stok abes,saye tak tauu.....kalo kain corak bunga2 kecik2 tu ade jual online.nanti rajin,aku letak la gmbr stok online yg murah2 kat blog ek..

sekian.

18 comments:

Faezah Zee said...

nad, aku suke yg nombr dua nye gambar,,, kucing die ala2 icon or symbol.... sng nk wat baju kurung... yg lain2... mcm nk buat sarung tilam atau bantal... hehehe.... aku suke yg nombor dua tuh.... kalau ko gi jalan2 lagi... onegaishimasu!

nadia said...

oo ko nak yg ala2 tak obvious sgt kucing dia la ek?okeh2..

jd no 2 konpem nak ke nak soh aku cari yg lain lagi?tp kalo boleh by hujung minggu dpn aku pegi kedai tu aku ingt nak beli terus la..bukan ape kedai tu jauh siket,bukan boleh ulang alik selalu..kalo ko bagi range price ngan brp byk ko nak,kaler ape..senang la siket aku cari..:)

sharEna said...

nad, tidakkah kau tahu bwh aku juga adalah peminat kucen??

heheheheh =p

i love neko..=B

idya said...

omg.. sumpah cute gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrr..! kau saje nk bankrup kn aku kn nadia.. huhu

Faezah Zee said...

haha.. rmi gak rupenye peminat kucing.... :P

nadia said...

sharena:kite takut kucing....boohoo..fobia dr kecik..

idya:kalo adreana pakai baju kain ni sure comeyl gila..tak pon buat set sarung tilam,bantal dia..kahkah..seb baik aku takut kucing..

faezah:itu la pasal..

Faezah Zee said...

http://1.bp.blogspot.com/_MvvUIswVRxo/TDn-rXIQrzI/AAAAAAAAC9s/UUcBPV2API0/s1600/maymayshop+batch+9+3.jpg

babe, mcm dalam nih eh color background dia?

nadia said...

aah..sebijik kain tu la..kalo org tu jual lg murah beli la kat dia takpe..:)

εïз mummyHaza εïз said...

minat la kain yg 1st tu... tebal x? klu nak buat baju ok x?

nadia said...

mummy haza,kalau ikut penerangan dekat website kedai tu ,dia cakap kain cotton yg 1st tu nipis,tak tebal sgt..so should be ok la utk buat baju kurung..tp tak berani jugak nak ckp sebab saye tak pegang dgn tgn sendiri lagi ..

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe... klu akak nak order cam mane tu?? kos nye berape yek??

nadia said...

mummy haza,akak tinggal je komen nak yg mana ,brp meter..harga yg saya letak bwh gmbr tu + kos pos dlm msia.

tapi kan kain2 ni semua saya beli sebab dah nak balik msia 8 mac ni..kain2 semua antar pakai kontena.amek masa 1-2 bulan br boleh smp..kalo tak kesah lmbt,takpe la..kalo nak cpt kena byr kos pos terus dr japan la..

if nak order,kalo boleh bagi tau sebelum 11feb ye..tq

εïз mummyHaza εïз said...

confirm yek akak nak gambar kucing yg 1st tu... Tanah hitam. 4meter. Nanti nad kasi detail akak bank in duit...

hazaharun@yahoo.com

nadia said...

okeh kak..noted!karang dah beli saye inform details..akak tak nak cpt kan?takpe ek pos pakai kontena aje dgn kain2 lain?

εïз mummyHaza εïз said...

Salam nadia... Akak nak kain gambar kucing tanah hitam yang last tu... Nanti kasi detail brp akak kena bank in yek...

nadia said...

ok kak..nanti saya orderkan yg kain corak last tuh..thanks.

rikashikishikari said...

hi still boleh oder lagi? do emel me ya really want it. eiyrahariera82@gmail.com

rikashikishikari said...

hi still boleh oder lagi? do emel me ya really want it. eiyrahariera82@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...