Friday, 7 August 2009

abeskan stok..

esok dah nak bertolak ke osaka..and insyaAllah ahad smp malaysia..lepak kl sehari.isnin plan nak jumpe bawe,mago,amy,kochee etc..tp taktau la diorg dpt cuti ke tak..mintak2 dpt la jumpe..brg pon x abes agi packing..sbb keje aku sediakan jek sume..susun2 masukkan keje en.hb..sbb die lagi bijak guna space ..abess sume disumbatnye...kalo aku buat mesti x muat..huhu..

ada mslh bsr ni..aku br ingt..aku balik 2 minggu ni sape nak siram pokok2 aku?eceh..mcm byk je..dah la panas terik ni mmg balik nanti mati kering la sume agaknye..pasrah jek la..kakak ipar soh buat self-watering system ape ntah nama die..kat youtube ade.tp aku tgk siket jek dah malas..x reti aku...mcm susaaah ajek nak pasang itu pasang ini..(sia2 blaja2 engineering)..

maa..jalan paling senang..abesskan sume stok yg dah berbuah..yg kecik2 tu tawakkal je laa ..
idup agi x agaknye aku balik nanti??

ye..aku tau beli kat supa(super market) agi cpt dan byk dapat..tp kepuasan yg penting..=P

dah slmt aku buat tomato chicken stew dah..tp malas nak amek gmbr la pulak..

soredewa..babai nihon..kalo baik,aku balik balik la..kalo x baik,aku balik msia teruss..hahah..

doakan kami selamat sampai selamat kembali..amin..

1 comment:

blogresipi said...

NAK BALIK MALESIA JUGAK!!! NAK IKUT BOLEY TAK? PLEASE!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...