Thursday, 6 August 2009

BOOK ON..

baru balik konbini byr bil..jln siket panas2 ni dah ketar2 aku kelaparan..lamaaa nye agi nak buke pose..camne la nak pose tgh2 summer thn ni nih??

hmm..hari tu aku merayau2 ke BOOK OFF(kedai jual buku)..nak cari game psp utk adik ipar sbnrnye..tp aku pulak yg lebey2 beli buku..lama dah aku tinggalkan hobi tu..sbb xde mase kot..so skng ni dah ada masa,mood aku nak bace buku pon ON balik(poyo..)..

best laa book off ni..buku2 2nd hand byk..harga 105 yen jek tp condition tiptop!tp buku tulisan jepun jek la sume nye..so aku sambar la 3 buku..satu buku pasal reflexology agi 2 psl baby & rumahtangga..iyo2 je la aku ni..tp aku mmg betul2 nak blaja pasal urut/reflexology ni laa..kang sakit2 badan boley urut sendiri..kalo balik umah ade gak la adik2 yg kene paksa pijak la urut la..hahah..tp mampu ke aku hapal urat2 ni sume?kanji pon payah takleh bace..

nanti la aku dah tere..aku bukak la pusat reflexology ke ape ke..chewah..








dewa dewa...

2 comments:

blogresipi said...

Erk, ape lah yg ditulis dlm buku tuh ek? cam payah jer :D

nadia said...

hehe.tula..berpinar mata baca sume tulisan jepun..buat2 phm jek laa..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...