Tuesday, 4 August 2009

another usual outing..

weekends dok sebuk bejalan2..kuar mkn memanjang..cari wasyoku(mknn jepun) ngan sushi laa..konon nak balik msia dah kang teringt2 lak..mcm balik lama jek..huhu..


then..en.hb sebuk nak cari spek pulak..haih..aku pening la die ni..spek melambak2 aku rase..kejap power dah naik la,x sesuai bwk g keje la..cair la kene besi panas masa keje...sakit la pakai yg ni...mcm2 alasan...gaya cam kalo aku nak baju ngan handbag baru aa kot..
bagi can laa..duit die jugak..

seb baik beli yg murah jek tau..kat AKAFUDADO..5000 yen dpt due...aku pon nyelit2 aa nak satu kan...dah siap pilih frame sume..tapiii bile check balik mata aku ok pulak,x yah pakai spek org tu kata..melepaass la aku nak ubah imej..en.hb laa dapat angkat due..

sape kan..laki ke bf die kalo nak beli/pilih brg punye laaaa laaame?????

akuuu!!!!!!

haih..penat tau tunggu..berjam2 nak pilih spek aje...aku dulu mase teman kochee pilih kasut,die pilih kemain lama,berjalan try kasut tu satu kedai pon aku dah buat muka..
aku pon tatau laa nape diorg ni pilih mende lama sgt??maybe sbb aku dr dulu byk pilih mende ikut instinct kot..nmpk, suke, terus amekkk..sejak kenal en.hb ni laa baru aku blaja pilih2 siket...

tapi...ade bagusnye kot pilih2 ni..byk mende yg aku pilih en.hb check balik ade kotor la,koyak la ape laa..die la yg perasann..haih..sungguh x mithali aku nih..

ni gmbr2 mase die sebuk memilihh..aku tgk mane2 pon samaaa jek..hahah..(terbalik kah ?)






yg due ni laaa die dok mayou..


ewaaaah laki ku ini...


P/S
oh buzzer beat smlm besttt...sape x tgk tgkk laa!!ama dah aku tak tgk drama yg boley buat senyum srg2..bile pelakon tu sedey kite nye hati pon saket cam dirobek2..biasenye drama kimutaku jek laa mampu buat aku rase camni(yg dulu2 aa..sekang kimutaku sudah x best)...
oh..yamapi sgt comel,kakkoi,selamba,sweet,baik hati,caring...jatuh chenta aku dibuatnye..and soundtrackk bestt...dipersilakann..ICHIBUTOZENBU dr B'Z..

4 comments:

blogresipi said...

Selalu org pompuan yg kuat memilih.. nie dah kes terbalik nie.. heheh

chiput said...

kenape aku tgk asben ko mcm dh kurus?

btw, comel tgk link kt blog ko. byk btol blog psl artis ko bace,ek? dr jpn smpi ke mesia. hehehe..gossip artis kene gak tau,kan? :)

nadia said...

tulah..mmg terbalik kami nih..=)

nadia said...

chiput..aaah die dah kuruusss!!aku yg nak diet die yg kurus..x phm aku..
penat keje la tu kot..

tu laa..aku mmg patut jd reporter hiburan kot..hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...