Wednesday, 18 November 2009

alhamdulillah..:)

hari ini 26 thn yg lalu..

terima kasih mak susah payah lahirkan along..
terima kasih mak, abah susah payah besarkan,sekolahkan along..
terima kasih adik2..saudara mara,tanpa kalian siapalah along..
terima kasih kawan2..kerana kalian hidupku lebih indah..
dan terima kasih buat suamiku..kerana membuat hidup ini lebih sempurna..

masih banyak jasa mereka yg tak terdaya aku balas..masih banyak hutang yang belum aku langsaikan..:(

aduh..sendiri taip sendiri nak nanges..ape citer??

birthday tahun ini agak istimewa..en.hb amik cuti sehari semata2 untk menghiburkan aku..aku dpt barang yg aku nak..aku dpt pergi tempat yg aku teringin nak pergi...
tapi..tu semua hanya sampingan...

Allah s.w.t bagi aku hadiah paling bermakna,paling besar tahun ini..syukur alhamdulillah..

walaupon dgn pengalaman lalu,aku masih lagi takut,kurang keyakinan utk bercerita(in fact masa aku taip post ini,tangan aku menggeletar)..tp sempena hari baik,bulan baik,hari yg istimewa buatku ini ,aku tawakal dan aku decide untuk berkongsi dgn semua..

ya kawan2..
perutku kini bukan sekadar berisi lemak2 berkrim kegemaran ramai..:P

of all the tears,dramas and anxiety..akhirnya Allah perkenankan doa kami...

introducing our little miracle in progress..



bb sekang baru 12w lebey...masih jauh lagi perjalanan kami..dan aku harap semoga ianya dipermudahkan Allah..

banyak aku nak cerita ..tp cukuplah hari ni muqadimah shj..

jadi kawan2 yg aku sayang dan sesiapa sahaja yg membaca,please pray for us..

aku harap kalo ade 40 org baca,ade 40 org doakan..insyaAllah doa tu berkat dan akan dimakbulkan..amin..

今度こそどうか無事に産ませてください。。

11 comments:

dartdadada said...

k nadia congratsssssssssssss sgt sgt sgt!so happy for you!!

chiput said...

alhamdulillah! alhamdulillah! alhamdulillah!

terus aku sujud syukur lps bace entry ko. heh..alang2 tgh bertelekung.

omedetou! aku dh agak dh. since entry ko g fujisan. ape2 pn, byk2 doa, utk baby + utk ko. korekara mo gambatte ne~

bile edd?

lumpkins said...

congratsssssss

Liyana Safra Zaabar said...

congrats sis ! good luck..bermaknanya ur bday~

MaRyAMOhd said...

congrats ghandi

::izyan sho:: said...

kak nadiaaaaaaaaaaaaa!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaa~

omedetotssss

Fa'e said...

nadia, alhamdulillah..akhirnye....

hadiah sempena besday ekk! oppss...sori lmbt wish...hepi belated besday. semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, hidup berbahagia dunia akhirat & sentiasa dilimpahi rahmat n keberkatan olehNya, amien...

insyaallah bertambah2 bhgia dgn kehadiran org ke3 tu nnt... pengerat kasih sayang!

FF said...

haha..pi pon check :)

Omedetou!!
InsyaAllah, take gud care yehh..

nadia said...

minna..doumo arigatou gozaimasu..minna ni mo ii koto ga ippai arimasu youni......

chiput,thank u for the sujud syukur..kandou..:)

chiout&pie senpai yg berpengalaman..korekara iro2 to osewa ni narimasu..yoroshiku..:P

Atishoo86 said...

kak nadia!! happy belated besday!! wahhh~br ja bc entry nieh...happy for both of u!! moga suma selamat2 hendaknya. Alhamdulillahhh!! =))

Natta-Chan said...

ghandi!!..baru bace entry ni..OMEDETO!!..SUPER HAPPY FOR YOU!..take care of yourself and the baby!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...