Thursday, 10 February 2011

Ichigo itu adalah strawberry.

makin lama berblogging,makin pening nak pikir tajuk and ayat nak mulakan entry....

dan lagi pening nak pilih gambar....huhu.lagi2 gambar budak motak tuh...semua gambar pon mcm sayang...kata pon dah penat tertonggeng2 amek gambar..ntah hapa2 kan...ini lah masalah jadi emak nih..last2 ,semua gambar pon aku letak..mementang internet jepun laju,amek kesempatan lah..sure dah berat gila la blog aku ni sarat ngan gambar..lambat tak ek korang nak bukak blog aku?

jadi,inilah gambar2 time pergi ichigo gari (strawberry picking) ahad lepas...Hajiq first time eating strawberry and most probably our last strawberry picking in Japan..itu yg excited nak perginya tu lain macam..:)..spt biasa,kalo gambar dah melambak mcm ni..caption saja lah yg aku letak..

tempat ni kat Handa..sangat bersih,sangat lawa,bayar pon murah,strawberry semua pon manis2..memang puas hati sgt la..cuma aku ni perut melayu..strawberry melambak dpn mata pon,tetaaaappp lapar nasi..


terliur pulak tengok gambar ni..hai cik stroberi merah..anda memang menggiurkan..

model stroberi 2011..nak makan stroberi pon kena ada gaya..

sampai muncung2 dua beranak ni makan..

jumpa stroberi gergasi..tengok aje la beza saiznye dgn yg biasa..

Hajiq adalah tamak..stroberi nak dekat besar sama ngan muka..

aisey..dpt yang masam ler tuh..

aku lupe nak bwk bip..abes comot semua..dah la dia makan pakai ramas je buah tuh..abes meleleh semua..

heart this pic..:)

petik jiq jgn tak petik..

eh eh terjuntai masuk mata pulak..


thanks yus for the pic..

anak sapa la ni comot giler nih..

nak jugak tu test skill berdiri dalam kebun stroberi..


kami pergi dgn yus & ilzam,junior time universiti dulu..

bersih sgt kan..sampai semua org pon duduk bersila piknik kat dlm tuh..

Hajiq makan total 9 biji stroberi okeh..boleh tahan hero srg tuh...mpknya terpaksalah bwk pergi cameron balik msia nanti nih..


2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

auntie telan air liur cam rasa sakit rahang tengok hajiq makan strawberry.slalu kena strawberry masam.serik.huhuu

nadia said...

hehe..cameron punye strawberry ramai yg kata masam..tp strawberry jepun ke korea ke mmg manis2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...