Thursday, 24 February 2011

babai blog & order kain..

hmmmmmmmmmm....hi blog!

kami still lagi di sini..bergelumang dengan habuk, sampah dan kotak2..

bz giler dan banyak benda tak settle lagi..tapi buat2 cool......:)

banyak menda nak tulis,tapi otak sudah penuh sgt dgn input sampai dia tak boleh nak output langsong..lagipon sedang syok menghabiskan masa bertiga..giler best kalo dua2 tak kerja,kerja jaga anak je..tapinye nak makan ape pulak nanti?terbayang2 pulak aku kalo dedua dah pencen nanti agaknye mcm ni lah gaya hidupnye..tapi time tu jaga anak Hajiq la pulak kot..:p


btw,sape yg order kain...kain sudah dibeli..hmm,ade jugak yg dah takde stok etc...pening aku dlm kedai kain tu kejap sampai x sempat shopping utk diri sendiri..nanti aku contact privately kain sape takde ..kain2 tu akan dihantar masuk kontena khamis depan..dan dijangka sampai 1-2 bulan ..jadinye,sila lah sabar menunggu.payment details pon saye bagitau nanti..tapi lmbt siket kot ..ala kain pon lambat lagi sampai...:p




jadinye..err...babai blog..kamu akan bakal terabai..taktau la sampai bila..mungkin sampai betul2 dah settle down...tp hmm..biler tuh?

diakhiri dgn wajah kesayangan hamba..dua2 makin mengada2....adoi...



till then..

3 comments:

Mawar_Mohamad said...

Nadia,i da lama x drop comment at ur blog.sorry been busy with other things.i doakn u & family selamat kembali pulang ke tanah air.
Sorry i xde update psl my giv away sling tu.again sbb distracted with other things.happy to know u dah ada yg ur own.maybe i'll reveal winner within few weeks or days lagi.

εïз mummyHaza εïз said...

ok nadia... semoga selamat tiba ke m'sia... akak dah nampak kucing putih tu... hehehe..

nadia said...

mawar,itu la ..rase mcm dah lama jugak tinggal jejak kat blog mawar since privatekan kejap hari tu..
pasal baby sling tu,takpe2..akhirnye dpt jugak baby sling yg berkenan di hati..

mintak2 dpt jumpa di msia nanti kan..:)

mummy haza:okeh akak..nanti akak bagi alamat nak pos ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...