Friday, 12 February 2010

apa nak buat?

apa nak buat...

kalau kita teringin nak makan putu piring ngan putu bambu sangat2....


pic credit to yahoo image..

tapi kita berada jauh di perantauan?????

nak buat sendiri macam x cukup kreatif.........isk...

jawapannya...tutup muka dengan selimut.............dan abaikan!!

dari satu,satu menu pasar malam berlegar-legar di fikiran.....camno nih?

puas la aku menguatkan hati nak deliver kat jepun,men'jepun' kan bb nih...tp nampaknye semangat malaysia die amat la kuat!bagus2....

aku makan tendon kuar tendon...
makan udon kuar udon...
makan soba kuar soba...
makan sashimi kuar sashimi...

padahal sebelum tu semua feveret...isk..isk..isk..


*ayg,bagi la saye balik msia......sementara leh naik flight agi ni..tiktok..tiktok...


oh ya ,gong xi fa cai,selamat cuti2 semua...

3 comments:

kew_chop said...

kesiannya mak buyung ni.. sabar ek. nak tahan nafsu makan time pregnant amatla susah..

chiput said...

sabooo je la nadia. aku pn lately slalu teringin mcm2, nk buat bhn xcukup. bhn cukup, malas nk buat plk. jd aku ceroboh blog mknan org utk cuci2 mate je. uiiihhh..best nye kalo ade doraemon. dpt serbuk yg bole taruk kt mknan, lps tu bole rs mknan tu...waahh~ alangkah best nyeeee~ *hei! hei! udah2 la berangan tu*

sile la dptkn pengalaman bersalin kt nihon. beeessssttt wooo! xtipu nye!

tiktoktiktok...aku counting days nk blk~ yeeeehhaaa! mau jmpe org tersyg!

nadia said...

murni,tu la..nafsu aje sume tuh...takut aku tengok timbang hari2..ahah..

chiput:tu la..aku pon tgk gmbr jek la..best nye ko dah x lama agi..happyou sume dah setel?

ye la..ye la..pengalaman kan..suami aku pon ckp cam tu..cube die yg kene beranak..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...