Tuesday, 23 February 2010

tidak sehat...

sejak 2 hari lps ,ketidaksehatan melanda..semua symptom nak demam dah ade..tp x panas pon..so maybe 花粉症(allergic debunga?)..hidung dok srot sret srot sret..kepala pening..sakit tekak..suara garau..mata pedih2....dah 2,3 hari gak tak nyenyak aku tdo malam...nak dkt subuh baru leh lelap mata...

smlm dah tak tahan sgt g klinik amek ubat...naseb baik budak kecik ni x sakit..(eh mane aku nak tau pon kalo die sakit..)..berat pon dah nak dekat sekilo..berat maknye ke laut terus la..
blood sugar pon dah ok,bp pon ok..cuma................

baby sudah bertukar gender!!adoilaaaaaaa....

lawak kami tgk doktor tu gelabah dok beriya2 mintak maaf gomennasai,gomennasai sbb hari tu bgtau lain...bukan salah mu doktor..ini semua urusan Dia...ilek la doc..kami terima sahaja dgn hati yg terbuka mana2 pon...

cuma..kang kalo ade yg kene pakai pink..atau pakai biru tuh...halal saja laa...

ubat pink yg x best sbb 漢方(ubat herb cina)...adoila..nak pain killer!nak panadol acti-fast!

okeh la.. sebab sakit,aku nak buat gaya org sakit la.......ke futon(tilam busuk) kita pergi...NOW!


doakan kami baik2 sahaja ye..dan mintak2 mak yg terseliuh kaki nya itu pon cepat2 baik...amin..

6 comments:

MaRyAMOhd said...

nadia, ko dah bulan ke brape?

MaRyAMOhd said...

opps sori. x perasan ade countdown

hehe

lumpkins said...

odaijini...

nadia said...

mar;masuk 7 bulan..lama agi..heheh..awat..saing ke?=)

syaz;thanks!!kamu bagaimana pula?kalo ade good news,share2 tau..

chiput said...

aku pn insomnia. siap dpt pil tido lg dr doc. tp, aku xmkn pn. alang2 insomnia aku lyn k-drama + download movies utk dilayan sampai tertido (huhu..mentang2 la dh abis semua. nk blk lmbt lg plk tu) osusume movies/j-drama/k-drama aru? ari tu aku lyn paranormal activity sbb baca review ko. ohhh..amatlah bohsan cite tu,ye?

btw,odaijini:)semoga Allah permudahkan segalanya utk ibu? mama? ummi? mak? ka-chan? amma? (ape2 je la ko nk anak ko panggil nnt) + bb. Amiin!

nadia said...

chiput,kibun himajin aa skrg nih eh..hehe..otsukaress!!menghitung hari jek la sekang ni..
paranormal tu mmg bosan..filem murahan..tp...aku kutuk2 gak tp tgk2 x leh tdo 2,3 malam terbayang2..cam cite noroi aa cite tuh..takut die bukan masa tgk cite..after tu yg yabai..

aku pon x layan apa2 sgt la saikin..dah smp thp muak kot tgk drama..

ko pon take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...