Thursday, 4 February 2010

syukur alhamdulillah..=)

ade berita happy siket hari ni.eh semalam sebenarnye...
not a big deal actually tp utk org yg dah lama x amek exam macam saya..oh amatlah teruja..

alhamdulillah ..PASSED the japanese language proficiency test level 1..yuhuuuu!!



markah x yah sebutlah..agipon x baik la hari baik khamis esok jumaat nih riak2 ..hahah..pendek kata berbaloi la aku tangguh bertaun2 baru nak amek exam ni..

yg lawaknye en.hb yg amek results tu kat post-box semalam..pastu die bukannye nak bagi aku terus..balik2 keje die terus masuk bilik tutup pintu....aku biarkan je la..pas die dah konpem aku lulus baru laa die sengih2 pass kan result tuh..chiss..die check dulu rupenye!!kalo x lulus die kata siap nak simpan dulu, lps bersalin time2 aku dah lupa baru die nak bagi aku result tuh..x nak bagi aku tekanan katanye...punye la x yakin dgn kebolehan isteri die nih..hampeh...

yg penting....aku dah ade ikyu..die baru nikyu...meh gelakkan die ramai2...dulu sakan gelakkan aku ade sankyu aje...aku ajak amek sama2 hari tuh jual mahal....

dah2..x leh lebih2 gembira..aku puase hari ni..kene kawal diri...=P

5 comments:

insyirah sensei said...

hajimemashite.omedetou!terror nyer kak nadia..level 1 tu..
akak dh brp tahun duk kt jepun?

nadia said...

hajimemashite!ahah..dah dekat 7 tahun kat sini..tp baru tahun ni ade kesempatan nak amek exam tuh..dah 7 taun kalo x lepas saje laa...(walaupon tv je yg jadi sensei)hihi..
how's yours?

chiput said...

sweeech giler en.hubby ko! congrats anyway!

insyirah sensei said...

sy br je bljr bhs jepun ni.sj2 je ambik kt uni.bln 12 br ni br ambik JLPT level 4.tp kt m'sia lum dpt lg result.dlm bln 3 br dpt.bestnye akak duk kt sana.7 tahun tu.akak further study ke kt sana?

nadia said...

insyirah sensei;oo kat msia lmbt siket resultnye!nihongo no benkyo ganbatte kudasai!dah 7 tahun..naik muah dah..haha..degree under JPA..pastu keje..tp skng dah benti,dok umah saja..

chiput;doumo2..ikyu gurai..ko sure yoyu pejam mata je lepas punye..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...