Monday, 15 February 2010

pagi2 pekena kopi..

udah lama sbnrnye memberhentikan aktiviti kuar weekends pagi2 cari brekfast ni...selalu mkn apa yg ade kat umah je..x pon tunggu smp tengahari baru mkn sekali qada' ngan lunch..hehe..kalo dulu siap semangat bangun awal2 pagi pegi mkn buffet breakfast kat nikko hotel lagi...haha..idea sapo la tuh???

sabtu hari tuh,sbb byk ektibiti dan kedai nak disinggah,kuar la kami dr umah seawal 8 pagi...singgah pekena kopi kat KOMEDA..kedai kopi paling terkenal kat aichi ni lah kononnye..tp jgn la bygkan menu nye seheaven menu mamak..xde la roti canai,tose,capati,teh tarik,milo tabur segala...kat sini,order secawan kopi..dpt free toast ngan telur rebus sebijik..ape motif die bagi telur rebus pon aku x paham...bagi la telur separuh masak ke..x pon buatkan jadi sandwich telur terus ke kan lebey bagus..hehe..byk songeh pulak..


mana la cukup kan utk aku setakat roti sekeping aje. ...tambah sekali シロノワール..dessert paling femes la katKOMEDA nih..die mcm roti danish,atas tu topping soft cream+maple syrup...masa order,tamak bukan main nak yg saiz besar..pastu jenuh la aku nak abeskan....sedap tu sedap..tp hmm..x elok utk kesihatan la kesimpulannye...

lama pulak x letak gmbr sendiri....abaikan expression muka..aku mmg suke buat muke terkejut kalo amek gmbr..
gmbr latest dengan kenaikan beberapa kg..tengok jumlah food atas meja pon tau kenapa..

ektibiti2 lps breakfast ni nanti la rajen aku citer..surirumah pon bz gak..hahah..

2 comments:

chiput said...

aku sgt lah teringin nk jejak kaki kt komeda. ari2 g skolah mesti lalu komeda. disbbkan aku xpernah g kedai kopi kt nihon ni, aku jd takut nk masuk. takut xreti nk order ape nnt..hihi. dh bace entry ko ni, bole la aku layan blues sorg2 kt komeda b4 blk msia nnt. (sume kohai aku g jln, blk, baito. aku ditinggalkan keseorangan..)

ooo..btw, ko nmpk sgt tembam,ok! xkan menjamu selera kt blog org pn boley jd smpi tembam mcm tu kot?

nadia said...

haha..aku pon br berapa kali jek la jejak kaki kat komeda ni!beh woo dok lepak2 baca majalah,suratkhabar..sekeliling sume penuh pakcik makcik tua..

haha..tuh aku malas letak gmbr..sure kene kutuk..ko pon x jumpe aku brp lama..lupekan la imej2 aku yg dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...