Wednesday, 24 February 2010

nagoya agricultural centre..

kepala ku masih ting tong lagi..tp masih mampu melayan figure skate olympic live kat tv dr pagi td..hahah..rase bersalah ok bile rasa kim yona lagi terre dr mao asada...susah tol kalo rase terhutang budi pada negara matahari terbit ni..rasa bersalahnye la kalo sokong negara lain..huhu..

sabtu lps g jalan2 kononnye nak tgk bunga ume(plum)..tp haih....ni la padahnye kalo nak berjalan tapi x check awal2 ,main redah pergi aje..boleh kira berapa btg pokok je yg dah berbunga..yg lain sume putik2 belaka..takpe la..bukan jauh sgt pon dr umah..sekurang2nye dapat la aku exercise berjalan-jalan amek udara segar sejam dua...nantila dah kembang betol2 kalo rajen kami pergi lagi sekali..

kita layan gmbr saja la sambil bygkan bunga2 tu dah berkembang mekar dgn jayanye....penat aku amek nih..











masamnye muka!

lembu jepun yg gemuk2 dan tebal bulunya..

setakat perah susu olok2 cam gini ape la yang bestnye agaknye ek...

yg ni sedap!lemak berkrim kegemaran ramai..

sejuk2 nak gak eskem..

haha..gmbr ni ada cerita sebaliknya..

gmbr last tu die merajuk ngan aku...cheh..tu yg kemain laju menonong jalan tinggalkan aku terkedek-kedek..gedik btol la..seb baik merajuk x lama...hahah..

aku ni sbnrnye berangan nak amek gmbr ala2 pregnancy photoshoot sesi menayang perut tu la kononnye...tp bile aku tengok2 balik..aku pon seram dgn keadaan diri sendiri...(dulu tgk gmbr nurjuma,aku terkejut gila...hah skrg amek!...nurjuma dah kurus selim nyelim dah pon)...jadi sbb aku baik x mau bagi org yg tengok sume culture shock,aku x letak aa gmbr2 itu..biarlah ku peram sbg kenangan di hari tua..

2 comments:

irza said...

hye cik nadia..ehh...puan nadia :p
nie aku laaa....zaf=) hahaa...

terjumpe blog ko, dah ikut bace citer ko since beberape post yg lps...terase mcm ko becite dpn aku jer...rindu laaa..

neway,baru tau ko ade baby =)
wpon daa lmbt,congrates ekkk!n most of all, TAKE CARE =)

jgn laaa perap je gmbr ko, up2 laa erk..hehe...dr jauh pon takpe;)

nadia said...

hi zaf!!lamaaanye la x jumpe..rindu jugak zaman2 PPKTJ,tokyo dulu....

thank u..doakan semuanye baik2 ye....

ko ape cerita?sehat?lama lagi dok nihon?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...