Tuesday, 28 July 2009

mayou..

setelah puas dgn entry sedey..hari ni entry ringan2 aje laa..thanks to those who care dan yg memberi smgt..love u guys!

oh sesungguhnye aku mayou(dlm dilema x leh nak buat keputusan)...

eceh..mcm seres jek bunyi tp sebenarnye aku mayou nak pilih antara yamaP dgn nishikido ryo..
hehe..
aku paling suke jepun ni kalo tiap kali tukar musim drama semua channel tukar..dan paling best sekali kalo ade pelakon yg kite minat kuar kat drama2 tuh..sure tiap2 minggu tunggu dpn tv mata x berkelip2 laa..

dan kali ni due pelakon aku minat ni kuar drama buzzer beat ngan orthros no inu..yeaah!!

yamaP la satu2 nye pelakon muke cute aku suke..biasenye aku suke yg muke otoko rashi(laki abes) laa..tp yamaP ni cute2 die kakko ii tuh...x padan bdn keding,muscle penuh tuh..hahah..mule2 aku rase die ni cam lembik2 jek,lari pon badan dah cam nak melayang..tp stat cite kurosagi,code blue dan sekang buzzer beat ni..wah2...

nishikido ryo pulak..mata die,suara die..adeh..........dr 1 litre no namida, attention please,last fren,ryusei no kizuna..best aa die berlakon...=)

ohh ..seres mayou...yang mana satu idaman kalbu ekk???






angau......(mintak maap la en.hb..alaa die suke yui tuh x pe..cheh)..

P/S:segale mcm bencana terjadi kat jepun sekang nih..banjir,tanah runtuh,ribut,puting beliung pon ade..mintak2 laa x teruk...cuak2..

2 comments:

chiput said...

aku suke gak yama p. tp, sbb drama baru tu die belakon dgn minah mister donut tu, aku jd mls nk tgk. jd,ape kate ko tgk nishikido ryo? (hahaha..sbb ade minah mstr donut, xpsl2 aku vote nishikido ryo)

nadia said...

haha..ape la salah minah mr donut tuh..comel ape..tp mmg dlm cite buzzer beat nyampah tol tgk watakk die..btw chiput,kak rynn kat ne skng?cam lamaa gile jek dah x dgr cite..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...