Thursday, 16 July 2009

this is weird!!

Bagelheads the latest fad for Japanese teens: Mom hopes it stays in Japan
by Fiona Charles


Have you seen the latest fad for teens in Japan? They are called
bagelheads!
Teens in Japan are injecting themselves with saline, which causes bumps in their heads.

Fortunately, the saline injections aren’t permanent. The weird shapes only last for about 24 hours. The bagelhead bumps can even be shaded blue or green with food coloring and molded into any shape you like.


kot ye pon nak nmpk cool dan bergaya toksah la buat mende2 pelik gini org jepun oii...

dah mcm antu nmpknye..


x selera weh pandang lama2..hahah..meh tuka selera dgn tgk gmbr menu smlm..

first time aku buat puri..roti gelembung?aku pernah mkn sekali jek masa kecik abah bwk kat kedai mknn india kat bandar baru uda..sedap woo...x muak cam nan..tp yg kat kedai tu nye rase smp sekang x leh lupe..yg aku buat ni ala2 malu2 nak gelembung idup segan mati x mau..kene praktis nih....

soredewa.menghitung hari nak balik msia..yess!


4 comments:

an hamzah said...

hi k nadia...aan here~~
been enojying reading your blog lately(br je hakken hehe)
esp yg latest entry bout shippai masak2 tu..gelak spi kuar air mata..
kalo nk ikut sy nye history msk pn lebey kureng je haha

aaa aritu tgk k nadia nye popia basah...oishisouu!!!termimpi2 huhu..
blh mintak resepi?altogether with roti puree..mcm sedaaaap je~~

yoroshiku ne!

p/s:bile nk dtg nagaoka?

nadia said...

hi aan..eleh..aan tere masak sejak azali..selalu kochee ckp dulu...resipi nanti k nadia bagi kat ym ke..kalo online sile msg okeh..

p/s ape ade kat nagaoka?hahah..

chiput said...

nadia...popia ko tu gune paperrice yg slalu jual kt supa ke?

maji rase nk serbu umah ko...nk mkn byk2!

nadia said...

chiput,aah ricepaper...tp aku agi suke yg kulit harumaki cam kat msia tuh..tp yg tuh susah siket nak jumpe yg leh mkn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...