Friday, 30 October 2009

words..

malasnyaa nak update blog...hahah..hangat2 tahi ayam sungguh..sebenarnye tgh dok gile melayan Gossip Girl..punye la ketinggalan zaman kan..dah lama nak tgk tp never had the time..with all the lawak bodoh japanese tv programme and dramaas yg sgt la omoshirooi(interesting),seresly never had the time to layan cite omputih...tp sbb pk english dah baraaai sgt sekang kene gak buat sesuatu.....kite mule ngan tv programme dulu karang2 baru la toeic ke toefl ke muet ke..

tuka topik.. (mmg suke tuka2 topik tibe2..lagi2 kalo tgh berborak..selalu org x paham..hahah)..nothing much..cuma nak kongsi my sort of ways of gaining back self-esteem whenever i feel low...mungkin sesetengah org hilangkan stess dgn makan,bercerita dgn org, dan seumpamanya...but as for me ,it is really amaaazing how words and beautiful quotes can simply make my day better...so,bile rase x motivated,rase otak terawang-awang,i just search for motivated words and bace ulang2..kalo dulu siap tules besar2 tampal kat dinding,sebut ulang2 sampai 'jishin'(self-confidence) tu dtg balik...

so just wanna share what i found from one of the iphone app store here...hoping that it will help sesiape yg merase ape yg saya rasa..=P







kan best kalo bahasa inggeris saya cukup baik dan boley cipta quotes yg indah2 yg boleh memberi impak kepada semua...

dewa dewa...semoga weekends anda semua indah...

2 comments:

blogresipi said...

Suke quotes tu la.. :)

nadia said...

saya pon suke jugak..kalo ade quotes best2 share la yek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...