Thursday, 26 August 2010

ke mana tumpahnya kuah...

salam jumaat.....xde idea nak citer ape hari ni...meh cite pasal hajiq la.hajiq kan makin lama mata dia makin besar,makin bulat..suka betul makcik2 jepun kat mata dia..jeles la tuh sebab diorg kene buat plastik surgery bagai nak besarkan mata ...and aku rasa ramai org kata muka dia mcm aku sebab mata lah agaknye..pastu kalo amek gmbr sure die lagi bulatkan mata...sebijik mcm aku..ntah nape x leh nak kontrol la..everytime bergambar,sure terbulat +muka terperanjat jugak..tp lama2 aku malu mata aku asyek terbeliak,aku pon sengaja kecikkan mata time bergambar smp gambar asyek x jadi je sebab mata aku tertutup pulak..hampeh..

ini gambar mata hajiq 3 version..tapi yg selalu nye versi terbeliak tu la yang die buat...haiya....

versi mata terbeliak,muka terperanjat..(ini x cukup horror ..byk lagi yg cuak weh kalo tgk lama2..hehe)

versi normal dan rileks..(tp still bulat jugak..)

versi mata kuyu yg paling encem di mata aku..

jangan la jiq,jgn la ikut ibu mata terbeliak2..camne nak jadi model mata terbeliak2 camtu..abes semua org takut tgk hajiq nanti...dr kecik ni kite kena prektis control kebesaran mata..wokeh?bak kata pepatah,meluntur buluh biar dr rebungnya..(aku ni dah x de menda lain ke nak ajar anak agaknye?)

lagi satu..bila rambut nak tumbuh jiq?ibu x sabar ni nak tgk rambut stret ke kerinting halus macam Tok Ghani..heheh..

oh..ptg ni babah cuti nak bwk hajiq amek BCG...mcm cuak je jarum BCG kat jepun ni ..jgn nanges bagi gegar satu hospital okeh!nanti dah sudah nanti kite pow babah beli baju byk2 ok..Sett!!

njoy weekends everyone!mesti org2 msia balik kg berbuka ngan family,dok buat persiapan raya mode sekarang kan......bestnyaaaaaaaaa...

4 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

Nad, kita pulak suka tengok mata besar2 mcm ni. nampak bersih je mata diorang. best.

Tp Hajiq nampak lg ensem dlm versi mata kuyu tu lah.

Ni sepesen ngan Kaisya la ni. Rambut malu beno nak tumbuh. Nampaknya raya pakai gown tp kepala butak. haha. Ibu dia dah pasrah. Huhu.

nadia said...

hehe..kaisya pon sama ye?tp takpe kaisya botak2 pon nmpk muka girl nye..hajiq pon seb baik boy..botak2 pon macho ..heheh..sama2 la kita pasrah..

sharEna said...

botak pon botakla. tetap comel whatt..hihi

nad, kite mase kecit2 pn sllu xleh control mata. asek nk menjegil ajer. cine sebelah rmh mak sllu tegur mata besar la ape laa..

seb baek da besa pandai control huhuh..

hajiq nyer mata mmg ikot mak dia huhuh

nadia said...

sharena..betul2 time baby ni la comel botak kan...
itu la..hanya org yg bermata besar paham masalah tu..bukan sngaja nak besarkan..dah memang itu besar dia..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...