Wednesday, 22 December 2010

bangun pagi...gosok gigi..tengok tv..

aktiviti Hajiq di pagi hari..

gosok gigi walaupon takde gigi..eheh..baru je aku beli berus gigi ni.sebelum ni aku je yg dok lap lidah,mulut dia dgn kain basah...tp tengok gusi dia mcm dah gatal semacam gaya nak dekat tumbuh gigi je tuh,aku belikan la nak kasi train dia rajen gosok gigi awal2 ...lagipon dah makan solid food macam2 nih,kalo tak gosok gigi masyam la bau ..:P

semangat tuh makan berus gigi..


mcm ni la rupa berus gigi utk budak takde gigi..kang dah ade gigi,baru pakai yg betul2 punye..

oh sejak dah boleh duduk dengan lebih stabil ni kerja nak duduk aje dia..tp agak lawak la aku tengok baby duduk..sebab kepala diorg kan mcm besar..ala2 tak seimbang gitu..muahahaha..

abaikan panorama belakang..biase la pagi2..:P

khusyuk nampak bang..

oh tengah tengok Yo gabba gabba kat You tube rupenye..patut la khusyuk semacam..

dah makin boleh fokus dia bila tengok tv sekarang..tp kang bila dah bosan tu mula lah meneriak..dah bosan tengok tv,kite bagi dia main pulak..

muka feel dpt gigit ruse kesayangan..

sedap sgt ke Jiq oi?

sedap woo ibu..wa tarak tipu....tak caye,cube test...

3 comments:

sharEna said...

yeayy,..da gosok gigi..ehh ade ke gigi? keh keh

hajiq da beso. tu psl da start tertarik pd tv =p

Mawar_Mohamad said...

hehe dah besar ajiq,seangkatanlah dgn hamzah.rajin gosok gigi ye.bagus-bagus.hamzah ummi dia tak beli beli lagi berus gigi and ubat gigi.balik2 lap je dalam mulut dia dgn kain.good entry ni reminder for me gi beli his dental kit!btw nadia,i'll post another entry pasal give away on baby sling tu ok.u might need more info dulu on the sling i use.

nadia said...

sharena:hehe.gigi takde..eksyen aje lebih..tu la psl.dah besar anak bujangku..isk isk..

mawar:hamzah dah ade gigi kene la gosok gigi..:)
ok dah baca entry u tu..noted..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...