Friday, 17 December 2010

when he sleeps..

masih gambar berkenaan dengan cuti-cuti Korea..bile dey nak abes?
tapi bukan la gmbr jalan2 ..gambar Hajiq tidur dalam flight aje..

flight balik hari tu Hajiq tidur dlm flight spjg mase..mmg baik giler smp aku naik risau pon ade kot2 die mabuk ke ape..haha..memang tak ku paham camne la boleh senang sgt dia tidur dlm flight goyang2 tuh sebab dia ni memang susah nak tidur lately..semalam je dari pukul 7.30 pagi mata dah celik...pukul 4 ptg baru dia nap balik...isk..bikin tergendala je tau semua kerja ...

masa nak boarding pon dia dah lena dah..


dah start 'lalok' nampaknye..

sweet dreams my litte boy..

dan ini video the moments before he went to sleep...excited gile aku dpt capture detik tu sebab memang tak pernah berjaya selama ni..biasenye,nampak camera sure mata die besar balik..tp kali ni memang ngantuk sangat la tuh gamaknye.....



best betul la tengok muka baby tidur kan.....why la kamu makin besar makin susah nak tidur ?

baby meal pon tak sempat makan dok tidur aje..bwk la balik ..merase la Hajiq makan baby food Korea..

dan di bawah ini gambar tanah matahari terbit dari udara...tapi tak rase ape2 pon..cube kalo time nak balik Msia,nampak kelape sawit,bukit botak2 kat bawah tu sure senyum dah lebar smp ke telinga..:)





enjoy weekends everyone...

4 comments:

sharEna said...

alolo baiknya hajiq....=)
meh anT kiss 1..mmuahhh!!

yep.yep. masa g vietnam last year, nmpk je kereta & pokok sawit, da sengih2. pdhal pegi 3-4 hari jek. kui kui..

rindu sama nasi. ooooo...

nadia said...

baik pulak die hari tu..:)

itu la..rindu msia=rindu food!hahah

bestnye pergi vietnam..

Mawar_Mohamad said...

Hehe chomel sgt u dpt amek pic ajiq tdo dlm bassinet tu.i teringin sgt nk amek pic hamzah tdo n baring dlm bassinet plane tapi tak terambil gak.ye lah travel sorang dgn dia time tu penatkn,dia tdo lena je terus umminya nak amek peluang rehat tido2 ayam jap.

nadia said...

mawar:itu la naseb baik kami travel berdua boleh la nak amek gambar,video bagai kan..kalo i sorang sure tak mampu punye la..tabik la kat u boleh bwk anak travel srg2 naik flight..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...