Monday, 13 December 2010

kerna kamu amat lah ensem..

pagi2 dah keluar tajuk boleh bikin muntah darah ..haha..

belek2 folder gmbr seoul,terjumpe la gmbr suami ku itu yg kononnye nampak ensem sgt la kat mata aku ini..diulangi kat mata aku je..kat mata org lain baiklah jangan..haha.




my 2 guys in black..

tidakkah kamu rase guy in black yg sedang menjaga baby adalah sgt ensem?

TAK LANGSUNG??

okeh fine..aku saje..ギャップに弱いのは私だけ?



dan gambar last ini eceh ..gaye mcm nak BF baby di khalayak ramai aje..sedangkan pakai apron tak mau bagi kuah chige (sup korea)tumpah..

motip:Bonus sudah masuk kan bang?haha

ingtkan nak pow dia weekends ,tetibe kene serang gatal-gatal ...gatal-gatal okeh ..bukan gatal..abes muka,tangan ,kaki dok tergaru-garu je kerjanye..memang seksa smp kene pergi klinik mintak ubat..mungkin sebab kulit kering sgt ke allergy ke hape...lps sapu ubat,ok dah....dan semalam,akhirnye bendera berkibar setelah.............hmm last bulan 8 tahun lepas......gilak la lama.....sep siket ann...;P..ade ke symptom org kena gatal-gatal nak dkt p?kalo ade,1st time la kena nih.......seksa..

7 comments:

Faezah Zee said...

hahhaa, mmg nak muntah darah ni!

sharEna said...

suami mstila kene hensem di mata isteri. klu x, camne nk idop same kan? huhuh..

klu hensem di mata org lain juga apa salahnya Nad...kikiki...yg pasti suami hak kite sorang jer..eh ehhh..hak hajiq & naurah jugak..=B

kew_chop said...

ijam pun selalu skodeng blog ko ek? sama cam joe pembaca setia blog aku.. hihi..
err aku sokong 100% entry ni > harap2 bodekan ijam ke nagano berjaya (^o^)

Ann said...

owh. sudah datang kembali ke?. tahniah, tahniah!. :P

nadia said...

faezah;sila2...sape lagi la nak puji suami kalo tak isteri nye kan?

sharena;ensem di mata org lain tak salah asalkan dia jgn ckp dpn2..haha..gile penjeles..

murni;kadang2 je la murni..tak la setia mcm joe tu..dia ni FB pon xde..mmg x layan alam cyber..tp
kang kalo dia tau aku letak gmbr die melambak sure ngamuk..haha.
bestnye main yuki..(^o^)

ann;haha...entah ape yg nak ditahniahkan pon taktau..:P

chiput said...

bendera aku dh 2thn 7bln xberkibar ni.

ms family aku dtg melaka, adik aku tanye, "kafe'na, ada pad x? xpe..xpyh jwb. annie tau xde. annie try mntk kak yong"

eh? 4x berturut2 aku puasa penuh rupanya.

nadia said...

pergh chiput..tabik la..sure susu meriah tu yg bendera tak berkibar tuh..alang2 kang sambung lagi 2 tahun puase penuh anak 3rd pulak..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...