Tuesday, 23 March 2010

28 tahun...

ohayou gozaimasu..opps..dah tengahari rupanye...br dpt bernapas..byk sgt jalan dan makan ..dan makan ..dan makan cuti 3 hari nih.....tp xpe..tu nanti cite later2 la..
smlm bday en. ijam ku...28 taun dah dia......gilak la......rase cam x caya kawen ngan org tua cam tuh..hahah.........nothing special pon yg mampu aku buat utk die..dah dok nak plan surprise pon tp 24 jam dok berkepit je...x de menjadinye surprise2 aku......

entry ni patut kuar smlm..tp aih..dkt tgh mlm br smp umah..terpaksala ditangguhkan..so my dear mohd saiful nizam...here goes my bday wishes for you..(walaupon ntah mana2 aku cp ntah..)

Happy Birthday to a man
who has filled my life with light
someone who i think about
morning,noon and night..

Happy birthday to a man
who has crept into my soul
someone who has changed me
i'm no longer half but whole..(ye.mmg sgt bulat..haha..)

Happy birthday to a man
who stimulates my mind
someone who i've always dream about
but never thought i would find

Happy birthday to a man
who accepts me for being me
someone who i'm proud of
i don't want to say i but we...(bibit thinks so too..kot la..)

Happy birthday to a man
who shows me love and care
someone who i truly hope
my life he'll always share....

kerja elok2..bawak kereta elok2..jaga diri elok2..jaga kami elok2..cari duit byk2 elok2..
senang cerita semuanye elok2 la....semoga pjg umur dan makin murah rezeki kita..amin..

ini gmbr sambutan kecil-kecilan kami di tgh mlm 22hb...

kek kecil-kecilan..

hadiah kecil-kecilan...

yg dtg dr isterimu dgn hati (dan badan) yg besar-besaran......

2 comments:

chiput said...

otanjoubi omedetou to en. hb nadia. jg nadia+bb elok2:)

nadia, ari tu aku g kyoto. blk naik densya packed giler,ok? member nihonjin aku pesan, 'chiput kalo org xmo bg duduk, angkt sikit tudung tu, biar nmpk perut. kalo drang buat derk jgk, g mengendeng kt yuusenseki. kalo xde sape kisah jgk, ckp je, 'SAYA NK DUDUK'. org jpn ni bkn sume baik. ramai je yg selfish '

and up, mmg xde org nk bg aku duduk. aku ngendeng kt yuusenseki pn derang buat xkisah(POMPUAN MUDA,OK?)last2, aku tepuk bahu one of them, aku ckp kuat2, 'SAYA PREGNANT, BOLEH BG SAYA DUDUK?' terus die bgn xduduk2 dh lps tu even densya dh kosong. yg dok dkt yuusenseki yg lain pn sume tunduk malu. padan muke derang!

ok nadia. take care! lg 4 hari aku nk caucincau, sayonara japan~ lps ni xde dh aku mengomen kt blog ko lg:)

nadia said...

thanks chiput..wah lagi brp hari jek ko nak balik dah..makin xde kwn la aku kat sini..ko pon take care..sori x mampu nak hantar ke epot..takpe2 x lama lagi aku pon balik..kang kita jumpa kat msia insyaAllah..

sasuga ko sound org jepun tuh..budak2 muda sekang ni mmg agak hampeh..takpon ko yg slim sgt x de rupa org mengandung..hihi..

gut luck aa chiput..mintak2 selamat dan dipermudahkan la urusan kita nanti..karang baby dah kuar letak gmbr kat fb byk2..

sayonara!!osewa ni narimashita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...