Monday, 8 March 2010

tujuh bulan...

ohayou gozaimasu!weekends sgt mandom..hujan 2 hari berturut-turut..mengabeskan masa melepak survey brg kat internet dan tgk movie..new moon(gila belated)..ngan did you hear about the morgans..due2 boring menambahkan agi kemandoman aku..sampai tertdo2 aku..en hb dah bengang sbb aku yg beriya nak tgk..x pasal2 die pulak yg kene jadik si pencerita..hahah..

x tahan boring,hujan2 pon kami keluar gak la merambu-ramba..on the way balik tu nmpk satu taman..eh benti2..bunga cantek..seb baik ujan dah benti tp dah nak dekat senja la..walaupon malu meh la aku letak gmbr latest kat sini sbg kenang-kenangan...en.hb dah bising asyek muka die aje jadi mangsa kene masuk blog..hahah...

excuse the pic quality..amek pakai hp sengal dia yg dah 3 tahun lebey bile nak tukar baru tu ntah..

bukak mask siket...

adoi la..perutku yg x semengah mana kalo nak dibandingkan dgn badan...jgn gelak..senyum srg2, simpan dlm hati je sudah segala teguran2 membina yg bermain di fikiran mu..aku jek boleh gelak kan diri sendiri...heheh..

ai bang..dah brp bulan??

lps aku sound cam tuh,terus die bantai jogging seround..hahah...x pasal2 aku kene tunggu pulak...

dewadewa...

4 comments:

chiput said...

tgk gambar 1 and 2, baru ingt nk komplen,"xacila amik gambar pakai mask" haha! skali ade je gambar yg buka mask! nadia, muka aku pn dh naik mendadak kebulatannya. dh triplechin,ok?! ni sume gara2 aku gelakkan ko ari tu. kena tulah kt aku blk! padan muka aku(--;)

p/s: kalo ade anugerah penkomen terbyk blog ko, gerenti dpt kt aku! hihi..gomen la nadia, blk2 nama aku je naik. kt nihon ni je. sabo sikit,ye? nnt blk mesia aku dh xkomen dh.

nadia said...

haha..xpe chiput..ko triplechin pon tetap maintain comel punye...
kalo ade anugerah tu,mmg x kan ade saingan punya la..sape jek la baca blog aku nih..ni pon sementara kat nihon hima2 nih..kang dah balik misa sure ntah ke mana blog nih..ko balik msia nanti pon keep in touch ok!

kew_chop said...

comelnya perut tu. tadi aku dok godek2 gambar lama terjumpa gambar2 kita bercuti kat fukui dulu. gelak sengsorang aku teringat sepanjang perjalanan ko, aku n kochee dok nyanyi lagu2 gwang lama. hihi

nadia said...

murni..hahah..natsukashi..sengih2 je joe dgr kite dok melalak..nak join sekali xde geng..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...