Monday, 1 March 2010

welcoming spring!

hari ini 1 march sudah...yea!

welcoming march,spring and 3rd trimester...fuhh...

bestnye....aku dah rimas sejuk2,pokok sume gondol kering nih.........sabishi...

x sabar nak tgk bunga berkembangan..burung berkicauan...ewah..

dan sbb spring kali ini mungkin spring terakhir kami di sini(insyaAllah)..nak tengok sakura puas2...nak amek gmbr byk2..nak mkn/minum/pakai/beli segala mende yg berelemenkan sakura..

季節も気持ちも春(になりますように!)

4 comments:

chiput said...

gifu makin panas. aku suke(^^) tp, ala2 natsu sikit panasnye. xpe. aku tetap suke(^^) counting days..

nadia said...

sini pon tetibe panas..tp aku pon suke!tp kang die kejap sejuk,kejap panas...
btw ko bile balik ?dr kansai ke?dah byk mengemas?

chiput said...

aku blk 27/3 from kansai. kali ni nk bertolak awal, 26hb kot from gifu. takut ternebou mcm ms enchek hb aku nk blk ari tu. ms tu perut kecik lg boleh la nk berlari sana sini. kali ni nk yukkuri menikmati keindahan jpn smbl naik densya. aku 2hari lps br sedar not less than 1month aku nk blk and yet rumah aku byk lg brg xkemas. giler cuak skang ni sbb aku plan nk kuar rumah 23hb. rumah ni plk shieijutaku. kene kosongkan abis2 dgn lampu, curtain rail etc. kene make sure buka. aiyoyo! dh le bebdk xde kt gifu skang ni nk tlg aku kemas:( *cuak mode*

nadia said...

chiput:ilek2..ade lagi 3 minggu..buat pening pala je pk awal2..kang last minute nanti nantokanaru punye la..aku pon tgh dlm proses kemas umah,nak mengurangkan barang...dah mcm hapa dah umah ni...ganbatte!ade ape2 aku leh tlg bgtau ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...