Wednesday, 3 March 2010

kalaulah si dia seromantik ini.

hari ini cuaca baik..walaupon angin agak kuat..dan memandangkan esok smp weekends diramalkan mendung dan hujan ,aku pon menggagahkan diri membasuh baju2 bibit(oh..ini nama gelaran baru baby..aku pon tatau nape..tibe2 terkeluar nama tuh..) yg sudah terbeli itu...awal sgt kana?xde la byk sgt pon bajunye...dan bukan lah over excited pon..dah aku xde kerja nak buat...buat aje la siket2 selagi termampu...lagipon aim aku nak packing beg hospital siap2 bulan nih..kalo x basuh camne nak packing ye tak...

sejak sebulan dua lepas..aku dah byk bagi bibit dgr lullabies ngan lagu2 classic aside from ayat2 suci Al-Quran lah..bukak aje kat youtube melambak ade..aku ni sbnrnye byk nak citer dan nak share kat sini...tp ntah lah....mcm aku bygnkan org kata ek eleh..poyo jek die ni..mcm bagus jek.dah byk kali pon aku try nak buat entry..tp last2 aku delete jugak.....bongok dan negatif bukan?素直になればいいのに。。。。ahh..mendokuse seikaku begini...

oh dah melalut..abaikan...bak kate seorg kwn,kalo ikut tarikh lahir aku..perangai aku nih..回転(pemusingan)minda terlalu pantas..aku pon rasa mmg betul..kejap aku pk ini..kejap aku pk itu..kejap tukar topik ini..kejap tukar topik itu...smp suami aku sendiri pon kadang2 tak paham apa aku cakap...selalu die soh aku ulang balik smp die paham...oh melalut lagi...

haih..ok2!akhirnye smp isi penting!aku sbnrnye nak share video nih..2 in 1(pregnancy song)...arghh comel gila!!aku jumpe mende nih masa cari lullaby kat youtube...terus jd addicted aku..smp hari2 kene tengok video ni...lagu ni suami die buat sendiri utk wife die yg tgh sarat mengandung..seres sweet gile tahap..........haih..tatau nak ckp ape la...bestnye la kalo dpt suami romantik camnih........tp aku rasa lelaki melayu standard la...thp romantik mereka ada limit....macho tu dikontrolnye dulu...heheh...

so njoy!oh video ni agak seksi siket ek ..biasalah omputih..mesti byk gmbr tunjuk2 perut...sape x suke jgn tgk..hihi...



credit to youtube..

amacam?comel bukan??..oh aku baru blaja camne nak resize video dlm utube..hahah..punya lah senang tp selama ni malas punye psl aku copy paste sonomama jek..tu yg selalu terlebey2 kuar video aku tuh..=P

4 comments:

kew_chop said...

comelnya video tu. tiba2 aku terasa rindu kat joe plak n time2 jadik mak buyung tu. eh eh lebih2 plak emo, sapa yg mak buyung sebenarnya sekarang ni, hihi..
btw tak awal sgt la ko beli baju tu semua, kang kalo dah sarat sgt susah nk wat keje leh dok rileks jek. bag spital pun prepare awal2. kang tak payah pikir dah tunggu nak bersalin jek. dah la nanti mesti sibuk berjalan family ko nak dtg kan. bestnye..

chiput said...

aku suke je bace blog ko. setiap entry mesti ade melalut2 sikit. buatkn aku terhibur:)

tq 4 sharing the video. sgt comel! BTW, sungguh besar perut perempuan dlm youtube tu,ye? nanka rs kowaii plk tgk. tp,org putih damonne~ logik la perut besar gitu:)

Fa'e said...

salam nadia...pekabo? sihat? lama k faridah x jengah cni...

camne bb kat dlm tu? dh menendang hebat kot!

dh tau ke boboy ke gegirl? mesti nadia & ijam dh xsabar menunggu kedatangan ahli baru...

semoga semuanya berjalan lancar & selamat, aminn...

nadia said...

murni:bukan mak buyung je leh emo..silakan emo juga..tuh la sementara masih gagah ni aku cuba la buat ape yg patut dulu...

chiput:haha..selambe ko kata aku melalut..tp xpe..mmg dr dulu hobi aku melalut dan aku rasa akan terus smp jd mak ke nenek org pon..dah x leh buat apa dah..thanks btw..

k.frdh:sehat..alhamdulillah...gender dok bertukar-tukar lagi..sekang ni seri 1-1 girl ke boy..tgk la next check up nanti mcm mana..
btw,k frdh smp bile ade kat nihon ni plannye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...