Monday, 22 November 2010

gambar standard bila musim luruh..

isk....malas sungguh hari ini.dari pagi smp sekarang hujan.

sejuk.

dingin.

malap.

Hajiq pulak 2-3 hari ni sungguh menguji iman.kememeh habes.ketap2 bibir aku menahan sabar...haha.tapi takpe la..ligat itu tandanya sehat.tanda dia makin banyak akal.yg merisaukan muka dia macam ruam la.hmm..tp mcm bukan ruam..mcm kering,kasar2.mungkin sebab cuaca sejuk yg jd kering tu kot.hari tu doktor ade bagi krim..tp bila aku sapu makin teruk pulak..tumbuh byk bintik2 merah...comot jadinye .kesian betul.skrng ni aku stop pakai lotion doktor bagi .pakai lotion johnson biasa tu je.camne ek nak buat?sape ade pengalaman,sila tunjuk ajar .onegaishimasu.

eh.lawa tak header baru?hehe.baru la kena dgn background..kena dengan musim.

gambar amek kat Iwayado Park,Seto sabtu yang lepas.First time pergi taman ni.alhamdulillah not bad.orang pon tak ramai sgt.bosan kalau pergi tempat sesak .niat nak menikmati keindahan alam pon boleh terbantut jadinye .kali ni pergi petang dlm pukul 3 mcm tu sebab malam ade light up.dpt la merasa dedua time siang ngan malam.dalam pukul 5 lebih dah cabut pergi tumpang sembahyang rumah kawan .naseb baik rumah dia dekat2 sini aje.then pergi dinner sama2 kat restoran halal kat Nagoya.ni antara gambar yg sempat amek.byk pulak aku letak.malas nak pilih .sape bosan,bosan la.haha.







konon nak amek gmbr cantik,byk kali la try amek gmbr dukung,lonjakkan Hajiq tinggi2..last2 pergelangan tangan aku yg memang lemah tu sakit balik.cis.


sukanye dia..baju kemain besar.hahah.dah macam budak hiphop pulak.



pictures of the day.feeling berseni siket.



comel kan lightning dia?pakai buluh ,dia ukir2 buat corak camtuh nampak cam senang je.tapi punye la romantik.en.hb siap kata nak buat pelita ukir2 macam tu raya nanti.iyekan aje la..


tetibe ade pool .sebab ade camping site gak dlm taman ni...mirror..:)

susah betul nak amek gambar ber3.

hmm..aku suka la autumn.tp after spring la.sebab autumn ni macam sedih siket.dia datang kejap aje,tak lama.entah bila la dpt jumpa lagi agaknye.

5 comments:

lumpkins said...

aaa...sukanye last pic tu ...sweet.....hajikku kun mcm makin mon mon je kak nadia...chomei...hihi

Haryanti said...

aki natsukashinaaaa :)..
mmg aki best selepas haru..haru cam colourful skit ngan bunga2..best2..hehe

btw..camera ape ko pakai..amik gbr waktu mlm pun cantik n clear..

nadia said...

syaz,arigatou.aah..dah smgt siket..tp tang muka je kot..tp budak ni berat tulang ..lenguh dukung lama2..

yanti:natsukashi ne..:)

camera canon eos kiss X2 yg dah nak dekat 3 taun aku pakai..mlm nak amek gmbr tangan takleh ketar2..tarik nafas time amek gmbr tu..haha.

Ann said...

eii. bestnyaaa..



gambar2 semua mcm profesional phtog jek. hihi.

nadia said...

thank u ann.

boleh la buat amek gmbr sendiri.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...