Wednesday, 24 November 2010

selamat ke tak nih?

aisey.........cobaaaaaan betol la..

time org nak pergi sana,time tu la depa nak mengebom sesama sendiri kan.......isk....
kalo ikut plan,lagi seminggu lagi je nak pergi Korea ni...patut cancel ke pergi je ek?cancel,sayang duit tiket burn dlm 40% cam tuh.....nak gamble pergi.,haih..cam tak best je bercuti dlm keadaan takut2 nih.....

waaa...dah la really looking forward for this trip!hmm...memintak takde ape la..tp kalo dah x selamat,baik tak payah mencari pasal kan..redha aje la..

takde rezeki mungkin.....isk2..

5 comments:

sharEna said...

selamat kot nad...
insyallah =)
msti sedih klu cancel trip..huk huk

yatie chomeyl said...

salam kenal dear. ;)

chiput said...

ko xde ke kohai ke kwn2 kt sane? boleh kakunin keselamatan kt sane mcm mane.

nadia said...

sharena;entah la..tgk news kat tv ni dah mcm tawar hati dah....sedihhhnya...

yatie chomeyl;thank u sudi jengah.:)

chiput;takde la chiput...nanti aku try tanya kohai la kot kawan2 diorg still ade..tp tau2 je la berita kat jepun ni..kecoh!!!

nur said...

I'm going to korea too, this becoming dec. Xtaw la mcm mana? Mcm harapan tipis je. Time ni la pulak kan nak bom2. huuhu ):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...