Tuesday, 9 November 2010

Kobukuro_favourite artist of all time..

rajin pulak hari ni tulis dua entry.....pening pilih nak dok hotel mana kat Seoul...namanye bimbou ryokou(melancong bajet?),sure la kena cari hotel yg murah2....tp haih..yg murah2 semua tak menepati citarasa..tengok wallpaper dia pon dah serabut..adoi la.....nak yg murah tp nak yg best,location strategik,cantik,ade breakfast,ade servis anta amek kat epot..memang tak sedar diri....last2 xde jalan penyelesaian...menenangkan diri berkaraoke lagu Kobukuro kejap..

sape minat Kobukuro...sep siket!!

Kobukuro punye lagu memang tak pernah jumpa yang tak sedap...memang semua pon feeling abes..ini lagu tema drama baru nagareboshi (shooting star) yg tgh dok tayang kat tv tuh..drama tu agak lembab semacam je...tapi sebab ade Yutaka Takenouchi harus lah tengok kan....

jom karaoke jom....tapi saya tak suka nyanyi..suka dengar org nyanyi aje..boleh?dari dulu mcm ade sedikit fobia dgn mic entah la kenapa.......nak karaoke pon darah gemuruh..macam la semua org pandang dia menyanyi tu kan..jawabnye karaoke kat rumah sorang2 sudah la..

enjoy!sori la yg tak paham bahasa jepun..dah cari lirik english tak jumpa pulak....

2 comments:

chiput said...

aku pn sukeeeeeeeeeeeeee kobukuro! suke bangat! lg suke kalau karaoke kt youtube duet dgn enchek hubby. ala2 feeling2 gitu. hehe..sekian.

nadia said...

haha..aku pon suke feeling2 ngan en.ijam tu lagu kobukuro.time kapel dulu pon tengah boom lagu sakura tuh..konon2 lagu tema kami la tuh..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...