Sunday, 11 July 2010

Membotakkan Hajiq..

hari2 nak cita pasal Hajiq boleh?sapa jemu baca blog lain..muahahaha..

dan dgn ini diisytiharkan blog ni dah jadi blog Hajiq..betul la dah ada anak ni,xde menda lain dlm kepala..dia,dia,dia...dan Dia insyaallah x lupa..

ini sekali lagi entry basi...dah lama ade dlm draft..sayang pulak kalo tak publish..

Hajiq dah selamat dibotakkan oleh baba die masa mak ngan maklong ade hari tu..nak hrpkan ktrg berdua je sure x settle..seb baik mak hebat memegang dan menenangkan Hajiq...dan dpt la aku amek gmbr ,video siket buat kenang-kenangan..

ini la naseb perantau..kalo kat msia leh la wat majlis cukur cambul meriah2..tp kat sini...amek pisau cukur ,cukur sendiri la jawabnye..takpe la ..yg penting dah selamat dibotakkan dah budak Hajiq tuh..dah botak ni makin ganas pulak aku tgk rupa dia..hahah..

so mari layan gmbr masa majlis cukur rambut hajiq hari tu..majlis ko kata..hahah..abaikan background umah berserabut itu ye...


rambut sebelum dicukur..


baiknye anak ibu..


rambut2 berguguran..

halfway there...



tangan dah siap genggam penumbuk dah tuh..


kita minum dulu!upah nak bagi die bertenang...

uik..mana pergi rambut aku?

dah botak pon nak sikat...perli ke?ni aku geram laaa ni....kata Hajiq dlm hati..

oh ye..majlis aqiqah hajiq pon dah selamat dijalankan..share2 ngan sepupu2 dan disponsor oleh mak na n cik wan..terima kasih daun keladi..nanti kami belanja dorayaki..hihi..



p.s;aku pose hari ni..ade lagi 3 hari...seksa gile weh puasa musim panas kat jepun ni..subuh awal kol 3 pagi,maghrib kol 7,xde pasar ramadhan pulak tuh(ok.. ini mengade)..biasenye puasa kat jepun ni time autumn ke winter ke..mmg best x rasa ape la tup2 dah buke...camna puasa real nanti nih.....sob2..

3 comments:

kew_chop said...

hajiq sgt baik.. diam jek dia time cukur tu..

mrs tEppEi said...

waa..cam baek jer Hajiku kene cukur kepala.

mase Naurah dulu x pakai pencukur tu pon. juz gune mesin ketam tue jer..hehe ;p

nadia said...

hehe..dah die nak bunyi siket je terus sumbat susu...x jadi la die mengamuk..

mesin ketam tu yg mcm mane ek?cpt tak rambut naurah tumbuh lps kene cukur tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...