Friday, 23 July 2010

panas-panas nih..

salam jumaat..hari ni en.hb cuti sbb ptg ni nak bwk hajiq g klinik utk injection hepatitis B..so bile die jaga hajiq,dpt la aku godek2 blog ni..hehe..notice tak gmbr besar hajiq kat atas tuh???my favourite picture,Hajiq my Honey bee..hehe..boleh pulak die sengih senyum pandang camera,pegang pipi mcm tuh.....mcm dok ckp comell tak saye??gedik sungguh anak bujangku itu...

hari tu kan aku g 100 yen shop,jumpa laici dlm tin!!!seres 1st time aku jumpa....maybe kat tmpt lain melambak kot..tp kat area2 aku dok mmg x pernah jumpe la laici.......kat international shop maybe ade,tp mahal siket....gile happy mcm nmpk hape aje...(org mesia mesti gelak sinis x heran je kan aku dok jakun2 setakat jumpe laici je.. )..hehe..terus la beli bertin2..balik umah buat air laici,letak ais byk2........pergh......................jemput minum..



satu lagi panas2 ni aku dok makan warabi mochi je kerja........warabi mochi ni japanese dessert、ala2 dumpling yg dibuat dr warabi starch....bentuk cam jelly,sejuk2 ..makan cicah dgn kinako(soy bean powder) ngan kuromitsu(black honey)...memang nyaman betul bila masuk tekak...




satu lagi..aku giler aiskrim mow !!murah tp sedap cukup rasa,lemak berkrim semua la..kalah baskin robbin,lady borden,haagen daz segala..(hmm..dr segi kalo bandingkan harga dgn rasa la..)..my fav ichigo miruku(strawberry milk) ,milk ,ngan peach..........sedappp!!!



boleh yabai ni kalo hari2 nak telan ais je kerja......aish......not good..not good..

njoy weekends minna..

3 comments:

chiput said...

semakin meriah blog ko dgn muke anak bujang ko nadia. aku sukee! aaa..muke hajiq makin lame mcm muke ko:)

FF said...

Arghh..gmbr atas tu kawaiisugite,tamannaiiii!!haha

nadia said...

chiput:itu la pasal..dah die je aku hadap hari2..cerita die je la..

pie;tu mmg kiseki no ichi mai la..x padan baru 2 bulan..boleh die pandang tepat camera,siap senyum2 lagi..haih...ikut sape la anak aku ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...